U-Track logo
U-Track logo

Uitslagen Pheidippidesloop 2008

Er was kou, er was regen en er was Pheidippides. Ongeveer 50 teams trotseerden de barre omstandigheden en trokken erop uit om in teams van 7 personen de historische marathonafstand te lopen. Elke deelnemer (m/v) deed zijn/haar uiterste best om de teamprestatie nog meer glans te geven.

De top was zeer aan elkaar gewaagd en minstens 5 verschillende teams hebben enige tijd op kop gelopen. In de laatste etappes bleek dat de "Hellas Angels" en "Daar komen ze weer" van de Utrechtse atletiekverenigingen Hellas en U-track om de eerste plaats zouden gaan strijden. In een ongemeen spannende eindsprint ging de winst uiteindelijk naar de Hellas Angels in een tijd van 2:40:10. De kwaliteit van de teams blijkt wel uit het feit dat de ?Trompetvogeltjes? (het team dat onder luid gejuich als laatste binnenkwam) ruim binnen de 4 uur (3:55:35) finishte.

Wij hopen dat alle deelnemers ondanks het matige weer met een goed gevoel op deze dag terugkijken. Ook bedanken we hierbij graag de vrijwilligers die meegeholpen hebben om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Volgend jaar op 31 oktober is Pheidippides weer van de partij voor de 30e editie van de Pheidippidesloop!

De uitslagen zijn in de volgende lijst te vinden.