U-Track logo
U-Track logo

Geslaagde U-Track Clubkampioenschappen 2017

Het was een prachtige dag voor ons clubkampioenschap! Wat een enthousiasme bij de 120 deelnemers en vele toeschouwers.
Om 12.00 uur gingen we van start met de meerkamp van de pupillen, Er werd hard gestreden en flink aangemoedigd. Dit resulteerde in bijzondere prestaties en een hele goede sfeer. Het eerste deel van de clubkampioenschappen konden we, met uitzondering van 1 regenbuitje, in prachtig zonnig weer om 15.30 uur afronden.Clubkampioenschapppen 2017 7

Om 15.30 uur werd het programma onderbroken voor de huldigingen van de atleten die bijzondere prestaties hadden geleverd met o.a. clubrecords. Zij ontvingen de eerste U-Track Nijntjes en een mooie oorkonde. Daarna volgde de uitreiking van de medailles voor de pupillen. Zij kregen allemaal een medaille en voor de nummers 1, 2 en 3 was er natuurlijk een plaats op het podium.
Clubkampioenschapppen 2017 5

 

 

Na afloop van de huldigingen konden de pupillen genieten van heerlijke pannenkoeken. Dank aan alle ouders die ze gebakken hebben!

De junioren en senioren gingen door met het programma en lieten op de looponderdelen het achterste van hun tong zien. Ook hier werden na afloop de clubkampioenen gehuldigd en aten zij de rest van de pannenkoeken op!
Al met al kijken we terug op een heel mooi clubkampioenschap. Deze was niet mogelijk geweest zonder het enthousiasme van de leden, trainers en de vele vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet voor en tijdens de wedstrijd. En niet te vergeten onze enthousiaste presentator en de Dj’s die voor extra sfeer zorgden. Iedereen dank daarvoor en graag tot volgend jaar!