U-Track logo
U-Track logo

Vrijwilligers gezocht voor tijdwaarneming en afstandmeting


ETU 2013Je hebt ons van de ET-Utrecht vast wel eens gezien op de atletiekbaan met onze groene jurywagen of in de sporthal Galgenwaard met de elektronische tijdwaarneming.

Ook zijn wij vaak aanwezig met onze groene afstandmeters bij de werp en springonderdelen van de Track Meetings.

ET-Utrecht: wat is dat?

De ET-Utrecht bestaat uit een 16-tal vrijwilligers die tijdens atletiekwedstrijden de gelopen tijden met geavanceerde elektronische tijdwaarneming registreren. De ET-Utrecht heeft met twee FinishLynx ET-systemen de afgelopen jaren bij een groot aantal evenementen de metingen verzorgd. Veelal rondom Utrecht maar ook daarbuiten zijn wij een veelgevraagde organisatie.

Buiten de elektronische tijdwaarneming beschikken wij ook over drie laser Leica afstandmeters en zijn hiermee dé specialist in Nederland.

Sinds twee jaar hebben wij ook de beschikking over het Ipico Chipsysteem waarmee wij tijdens de kleinere prestatielopen de uitslagen kunnen verzorgen.

Wie zoeken wij?

Voor al deze activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken, met name is er behoefte aan medewerkers voor de Elektronische Tijdwaarneming. Wij zijn op zoek naar medewerkers die een aantal dagen per jaar beschikbaar zijn. Met name voor de ET is het wel handig dat je met een computer om kan gaan.

Ook mooi als je in het bezit bent van een auto met trekhaak, maar ook zonder auto ben je van harte welkom.

Enige kennis van de atletiek is prettig maar niet vereist.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt in een enthousiast team van vrijwilligers. Je krijgt een interne opleiding en begeleiding. Je krijgt herkenbare kleding. Reis -en onkosten worden vergoed en er is een kleine dagvergoedingen.

Contact

Misschien hebt je wel eens geholpen bij het meten en is je interesse gewekt?

Kom gerust eens kijken bij ons op de atletiekbaan of in de sporthal en neem contact op met een van onze vrijwilligers. Je kan ook een keer een dag met ons meelopen en de ins en outs van ons vrijwilligerswerk meebeleven.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website www.etutrecht.nl of neem contact op met ondergetekende.

Hans Agterberg - hans@etutrecht.nl - 030-637 3347 of 06-17 353 644.