U-Track logo
U-Track logo

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2013Gisteren vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Het weer werkte mee i.t.t. vorige jaren toen het bitter koud was. Dit keer was het aangenaam van temperatuur.

De grote partytent van de HLG groep deed wederom goede dienst.

De opkomst was geweldig goed. Er was naast een grote groep HLG'ers ook een grote groep van de lange afstand baangroep gekomen. Bijna iedereen ging voorafgaand aan de receptie eerst een lekkere bostraining doen.

Inwendige mens

Bij terugkomst stonden heerlijke hapjes en drankjes (van koffie tot gloeiwijn) al klaar. het cateringteam bestaande uit Edward Tol, Marleen van de Wouw, Wil van Leeuwen, Carla Bosboom en Bianca de Jonge heeft eer van het werk gehad. Vanzelfsprekend ook onze dank aan de man die de partytent opzette en weer opruimde: Jan Zellenrath.

Nieuwjaarstoespraak Peter van Leeuwen

In zijn nieuwsjaartoespraak refereerde U-Track voorzitter Peter van Leeuwen aan een aantal mooie resultaten van 2013: de goed bezochte Track Meetings die samen met Phoenix werden georganiseerd, de uitverkochte jeugdindoorwedstrijden en de geslaagde 33e Pheidippidesloop waarbij onze eigen Japies olv trainer Jaap van der Sijs tot op het erepodium geraakten en 2e werden.

Peter 2013Voor 2013 staat als groot eenmalig evenement op het programma: de EYOF 2013 (European Youth Olympic Festival) van 15 t/m 19 juli 2013 en verder natuurlijk weer 12 x Panboslopen, 6 Track Meetings, 3 indoor jeugdwedstrijden en de 34e Pheidippidesloop. En dit jaar hopen we dan echt ons 400e lid te kunnen verwelkomen. Voor 2014 hebben we de NK baan Masters toegewezen gekregen en vieren we als vereniging ons 2e lustrum.

Kortom, we hebben zin in het nieuwe jaar! 

Foto's van de nieuwjaarsreceptie

Ted van den Bergh nam weer de huisfotograafhonneurs waar. Alle foto's van de nieuwjaarsreceptie zijn te vinden op zijn Flickr fotostream. Je vindt hier ook nog de foto's van 2010: toen was het beduidend kouder weer.