U-Track logo
U-Track logo

U-Track 10 jaar - een groots feest!

 

feest springkussenGisteren vierde U-Track haar 10-jarige bestaan met een feest voor jong en oud. De feestcommissie had een programma vol feestelijkheden in elkaar gezet. De belangstelling voor het feest was groot. Op het hoogtepunt waren er meer dan 200 mensen aanwezig. Het feest was een groot succes!

feest bbqHet feest begon met een lezing van ex-trainer Peter Koostra over doping in de atletiek. Het praktijkstuk over de casus van Simon Vroeme sprak tot ieders verbeelding.

Na de lezing volgde een zeskamp voor de kinderen en een running bootcamp voor de volwassenen. Over de bootcamp heb ik een uitgebreid verslag geschreven op mijn eigen site (hier klikken). Hier volsta ik met zeggen dat het een trainingsfeestje was van gras-ruiken en zigzaggen over het talud aan de noordkant van de baan en dat barefoot-Alex een trainingsbeestje bleek. 

Na de zeskamp en bootcamp kon er gesprongen worden op de luchtkussens, gerust worden onder de grote feesttent, al dan niet met een suikerspin of popcorn erbij. Bij de luchtkussen kwamen een paar kinderen ongelukkig terecht, bij een aantal bleef het bij een flinke schrik maar helaas bleek bij een meisje van 5 jaar haar hand te zijn gebroken (dit hoorden wij de zondag na het feest). 

Als intermezzo tussen het middag en avondprogramma was er de ballonwedsrijd voor alle kinderen. Na het 1-2-3 van de voorzitter kleurde de lucht boven de atletiekbaan wit-blauw van de opstijgende ballonnen. Vrolijk werden de ballonnen uitgezwaaid door alle kinderen.

Rond zes uur startte de barbecue voor meer dan 200 mensen! De BBQ was bijzonder goed georganiseerd dus niemand hoefde te wachten alvorens te kunnen grillen, opscheppen of eten. De kinderen, hun ouders en alle grote-mensen-atleten lieten het zich prima smaken.

Na de BBQ kreeg iedereen een ijsje en daarna startte het avondfeest met een kinderdisco die langzaam veranderde in een gewone disco. DJ's Jasper van Leeuwen, zijn vriend en U-Track atleet Ids Dijkstra deden hun best de resterende atleten aan het dansen te krijgen, wat behoorlijk goed lukte. Halverwege de avond trad de zingende vader van U-Track minipupillen Bonny en Clyde op met een set liedjes uit welbekend Nederlands repertoire. Iets daarvoor werd voorzitter Peter van Leeuwen geƫerd met de enige sketch die het feest rijk was. In een U-Track-brede vertegenwoordiging (alle groepen waren vertegenwoordigd) werd de quiz 'Wie van de Drie' nagespeeld. Peter is vanaf de fusie van Hermes en Vitesse 10 jaar geleden voorzitter en verdient dit huldeblijk.

De feestcommissie heeft gezorgd voor een onvergetelijk jubileumfeest. Hartelijk dank aan alle leden van de commissie, zijnde:

Baan - Miranda Meijs en Sari Wolters

HLG - Edward Tol

Jeugd - Helma Goedings

Bestuur - Peter van Leeuwen en Karola Mulder (verenigingsmanager).

En evenzeer hartelijke dank aan alle vrijwilligers op de feestdag zelf!

Hieronder nog enkele foto's. Er zijn nog veel meer foto's gemaakt. De fotoserie die is gemaakt door Lynette Moes, kun je bekijken door hier te klikken.

    feest lezing   feest bbq1   feest ballonnen       bootcamp    feest bootcamp