U-Track logo
U-Track logo

Sinterklaasloop met Sint en Piet

UTRECHT/ZEIST - Op zondag 4 december wordt in het prachtige Panbos  bij Zeist een Sinterklaasloop georganiseerd. Speelsparcours (verkeersvrij) in een verrassend natuurlijke omgeving. Sinterklaas en zijn Pieten komen die dag kinderen aanmoedigen.

De Sint en atletiekvereniging U-Track organiseren voor alle kinderen in de regio een loop. Sinterklaas komt die dag samen met zijn atletiekpieten. De Pieten bereiden de kinderen voor en rennen zelfs mee. Na afloop krijgen sportieve kinderen iets lekkers en een prijsje. Voor de allerkleinste is er een 1 km loop, de overigen kunnen een ronde van 3 km lopen.

Rondjes
Sinterklaas zegt dat iedereen mee mag doen. Papa, mama, familie, vrienden, meester of juf etc. Het parcours bestaat uit één ronde van 3 km, er mogen maximaal 7 rondjes gelopen worden. Voor de 1 km en de 3 km is er een prijs. Voor de allersnelste heeft sinterklaas liefst 12 bekers meegenomen. Zowel voor de jongens als de meisjes is er een gouden, zilveren en een bronzen beker. Dit geldt op de afstand van 1 km en de 3 km.

Op het startnummer  kan ook nog een prijsje vallen, iedereen kan iets leuks winnen. Sint en zijn Pieten zien je graag bij de start van de Sinterklaasloop. Starttijd 12.00 uur voor de 3 t/m 21 km en de bijna 1 km start om 12.05.

Inschrijven ter plaatse tot een kwartier voor de start, u betaalt voor de deelname een kleine vergoeding. Langs het parcours staat een waterpost,  na afloop is er warme chocolademelk en wat lekkers voor de kinderen. We raden hardlopers aan om halfuur te nemen voor het omkleden en de warming-up.

Telefoon op de dag zelf 0640961610
Meer informatie www.u-track.nl
Adres: Panhuys, Amersfoortseweg 1c 3735LJ Zeist.