U-Track logo
U-Track logo

Jeugdhonk “U-Steck” feestelijk geopend met night run.

Feestelijke opening "U-Steck"U-Steck by night(run)Vrijdagavond 27 januari was het een waar lichtjesfeest op Maarschalkerweerd. De hoofdverlichting bleef uit. Rond half zeven vertrokken de diverse leeftijd-categorieën voor de night run: een rondje van 600 meter rond de atletiekbaan, waarin ook de geluidswal was opgenomen.

Onder de charismatische luide leiding van (nog vier maanden!) voorzitter Peter van Leeuwen werd het jeugdhonk "U-Steck" officieel geopend door twee jeugdatleten.

Het jeugdhonk "U-Steck"Of je nu aan atletiek doet op de baan van Maarschalkerweerd dan wel in het Panbos vanuit het onlangs gerenoveerde Panhuys: alle leden en nieuwkomers ervaren onze vereniging keer op keer als een warme deken waarmee ze worden omhuld. Zo voelde het ook vrijdagavond. Na veel gelobby, geldinzamelbedenksels, veel onbetaald vrijwilligerswerk (ja, we zijn dol op pleonasmen) is het ‘jeugdhonk’ er gekomen. Veel ruimte, met de elektronische tijd-waarnemers onder hetzelfde dak als fijne buren.

Diverse mensen die hun beste beentje hadden voorgezet bij de totstandkoming werden met bloemen gehuldigd. Intussen was er volop gloeiwijn, erwtensoep, worstenbroodjes, chocomelk en zo voort.

Wie weet alle antwoorden?Binnen werd het festijn voortgezet met een uitstekend voorbereide atletiek-kennis-quizzzzz. Eerste ronde voor de jongsten, tweede ronde voor alle anderen. Net als “petje op, petje af”, ging het vanavond met ballonnetje hoog of ballonnetje laag. Als je fout zat, moest je jouw ballonnetje knal-stuk-trappen.

Het was zo’n clubgebeuren met veel inzet van iedereen, waarbij optimaal het clubgevoel in onze harten werd gesloten.

Een mok voor de club van "100,-"Puntje van aandacht: er was ook een actie “club van honderd”: Wie € 100,00 in de bouwput stortte, kreeg een op naam gestelde mok voor ‘eeuwig' gratis koffie of thee. Opmerkelijk voor een jeugdhonk: verreweg de meeste ‘sponsoren’ blijken leden van HardLoopGroep Panbos, de ‘recreanten' (hoewel: ook veel crackers op de marathon of veel langere afstand hebben hier hun domicilie).

De groepsfoto van de openingTot slot natuurlijk een groepsfoto die het bestuur met dankwoord naar de wethouder zal sturen.

 

 

Hieronder een impressie van de feestelijkheden.

Onder genot van warme choco en snertOnder genot van warme choco
en snert wordt gewacht op de finish.

 

De uitvoerders van de realisatieHoewel Peter zichzelf niet bedankt voor de realisatie van het Jeugdhonk, is hij de drijvende kracht achter de totstandkoming. Samen met Christiaan, Bob, Helma en Karola.

 

De laatste voorbereiding voor de nightrunDe laatste voorbereiding
voor de nightrun.
Doen alle lichtjes het?De start van de nightrun

De start van de night run.

 

 

Degene met de mooiste verlichting wint. Degene met de mooiste verlichting
mag het honk openen.

 Dat openen gaat nog niet zo makkelijkDat openen gaat nog niet zo makkelijk zeg!
Gelukkig hebben we een grote voorzitter
die overal een oplossing voor heeft...

Als de rest van het honk ook zo stevig in elkaar zit,
dan zit het wel snor.

 

 De QuizDe quiz voor iedereen die
denkt het allemaal te weten...

Helge en Bram, quizmasters ten top. Op de nieuwe bank

 

 

Op de nieuwe lounge bank.