U-Track logo
U-Track logo

Corona update - 4 november 2020

Aan alle leden,

corona updateJe zult ongetwijfeld hebben vernomen dat de regering gisteravond 3 november extra coronamaatregelen heeft aangekondigd voor een periode van in ieder geval twee (2) weken, bovenop de gedeeltelijke lockdown die al van toepassing was.

Voor wat betreft sporten zijn er aanvullende beperkingen opgelegd voor 18+'ers: geen groepslessen binnen, trainen in maximaal tweetallen, zwembaden gesloten.

U-Track hanteert voor 18+ in deze periode een gedifferentieerde aanpak waarbij een aantal regels voor alle trainingsgroepen gelden. De algemene regel is: trainingen gaan door, maar voor een aantal groepen zijn de trainingen opgeschort.

Baangroepen Sprint, MiLa, LA, technische trainingen (buiten)

We gaan in tweetallen trainen. Ieder tweetal moet duidelijk herkenbaar zijn en voor alle U-Track atleten geldt dat je verzocht wordt om donkere trainingskleding te dragen zodat wij herkenbaar zijn ten opzichte van andere verenigingen. Donkere kleding is: U-Track-blauw, donkerblauw, donkerbruin, zwart. Dit geldt voor shirt, jack en broek. Per groep wordt door de hoofdtrainer(s) aangegeven hoe er wordt getraind en aan welke regels ieder tweetal zich moet houden. De hoofdtrainer bepaalt de aanpak voor de eigen trainingsgroep.

Wat blijft is dat je je vóór iedere training moet aanmelden via AllUnited. Vanwege de benodigde ruimte op de baan zullen mogelijk minder mensen tegelijk op de baan kunnen en dan kan het nodig zijn dat een aantal mensen buiten de baan moet trainen. Ook buiten de baan geldt: trainen in maximaal een tweetal. 

Wandelen

De wandeltrainingen gaan NIET door zolang de verscherpte maateregelen gelden (nu twee weken). 

HLG – Panbosgroep

De HLG heeft een eigen goede manier afgesproken die past binnen de maatregelen. De HLG leden worden hierover separaat door de HLG-commissie geïnformeerd.  

Zaaltrainingen (18+) (binnen)

Zaaltrainingen voor 18+ worden voor twee weken opgeschort (gaan NIET door).

Jeugd

Jeugdtrainingen worden niet geraakt door de verscherpte maatregelen en gaan door op de reeds bekende manier.

Bestaande maatregelen

Alle reeds bekende maatregelen blijven van toepassing, zoals: geen publiek, clubhuizen, krachthonk en kleedruimtes gesloten, etc.