U-Track logo
U-Track logo

U-Track Jeugdkamp!

Jeugd Na het succes van vorig jaar is het op 15, 16 en 17 maart weer zo ver. Dan vindt het tweede U-Track jeugdweekend plaats! De start zal zijn op vrijdag 15 maart om 17.00 en op zondag 17 maart aan het begin van de middag zal het weer eindigen.

Voor de jeugd van alle categorieën wordt een aantrekkelijk programma samengestelt om een geweldig weekend te beleven. Leuke spellen, speurtochten, gezellig samen eten,  een feestje, samen met atletiekvrienden en -vriendinnen in een huisje slapen. Het zal voor veel atleten het hoogtepunt van het jaar zijn!

Het kamp is geschikt voor de jeugd van alle leeftijden, van de kleinste pupil tot en met de A-junioren.  Tijdens het kamp zal er voldoende begeleiding zijn. Het grootste deel van de trainers gaat mee en er gaan een aantal ouders mee die helpen. Uw kind is dus in veilige handen.

Ook deze keer zal het jeugdweekend plaatsvinden in de bossen van Austerlitz. Hier hebben we een groot verblijf geregeld (De Egel, onderdeel van de Stichting Jeugdbuitenverblijven (www.jbv.nl)) met een maximale capaciteit van 84 mensen.

De kosten voor het weekend bedragen €50 per kind. Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar jeugd@U-Track.nl het geld kan overgemaakt worden naar rekeningnummer 154995 t.n.v. U-Track . Tijdens inschrijving graag vermelding van de naam van het deelnemende kind, de geboortedatum, de categorie, het huisadres, het telefoonnummer en eventuele bijzonderheden waar we tijdens het kamp rekening mee moeten houden (bijvoorbeeld medicatie). Het gegeven e-mail adres voor de inschrijving kunt u tevens gebruiken voor vragen/suggesties.

Inschrijving is alleen geldig wanneer bericht en geld uiterlijk 25 februari binnen zijn. Deelnemers ontvangen dan binnen ca. 2 weken voorafgaand aan het kamp een brief met nadere informatie.

We hopen op massale deelname!