U-Track logo
U-Track logo

Locaties

Atletiekbaan Maarschalkerweerd

1. Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79, 3585 LK Utrecht 

Met zijn acht rondbanen, zijn voorzieningen voor alle technische onderdelen, en zijn krachthonk, biedt de atletiekbaan ruimte aan een groot aantal trainingsgroepen binnen U-Track: jeugd en senioren, lopers en technische atleten, wedstrijdatleten en recreanten. Daarnaast is de baan het verzamelpunt voor een aantal loopgroepen die vanaf hier Amelisweerd opzoeken voor hun trainingen. Zie onder "Trainingsgroepen" voor de tijdstippen per groep.

Een deel van de trainingen vindt alleen 's zomers plaats op de baan, maar verhuist 's winters naar de indooraccommodatie Sportcentrum Galgenwaard. Ie hiervoor de trainingsinformatie bij de verschillende trainingsgroepen.

De atletiekbaan wordt ook gebruikt voor baanwedstrijden, waaronder de landelijk bekende Trackmeetings.

Bij de baan bevindt zich een kantine, die op donderdagavond open is.

Krachthonk Maarschalkerweerd

De gebruiksregels van het krachthonk staan hier .

U-Steck

Atletiekvereniging U-Track beheert een eigen onderkomen op atletiekbaan Maarschalkerweerd: U-Steck. U-Steck kan worden gereserveerd voor gebruik door groepen die onderdeel uitmaken van U-Track.

U-Steck heeft een digitale agenda. De ruimte kan worden gereserveerd via de Karola Mulder, verenigingsmanager. Stuur een verzoek naar: verenigingsmanager@u-track.nl.

De agenda van U-Steck kun je raadplegen via deze link.

Atletiekhal Galgenwaard

2. Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein 341, 3584 AA Utrecht 

In Sportcentrum Galgenwaard bevindt zich onder de tribunes van het stadion van FC Utrecht, een indoor atletiekhal. Deze wordt in de wintermaanden door U-Track gebruikt voor trainingen van de jeugd, de spinters, en de technische atleten. Zie onder "Trainingsgroepen" voor de tijdstippen per groep.

Ook organiseert U-Track hier jaarlijks enkele indoorwedstrijden.

 

Atletiekbaan Amaliapark (Leidsche Rijn) 

3. Leidsche Rijn, Maartvlinder 70, 3544 DA Utrecht

De trainingen in Leidsche Rijn vinden plaats op Atletiekbaan Amaliapark. Deze baan heeft 6 rondebanen en een binnenveld. Het hele jaar door wordt hier getraind.

De baan ligt naast het Via Nova College en de Sportcampus.

 

 

 

 

 

 Panhuys - Panbos Zeist/Bosch en Duin

4. Panhuys, Panbosweg, Zeist/Bosch en Duin

Het Panhuys is het thuishonk van de Hard Loop Groep (HLG). Het Panhuys dient als kleedruimte en kantine voor de trainingen van deze HLG op zaterdag, maandag, en woensdag. Daarnaast maakt ook een groep baanatleten gebruik van deze accommodatie, voor trainingen in de heuvels van het Panbos.

Elke eerste zondag van de maand doet het ook dienst als inschrijflocatie voor de PanbosCross.