U-Track logo
U-Track logo

Over U-Track

Welkom bij atletiekvereniging U-Track

U-Track is een vereniging die een volledig atletiekaanbod biedt voor iedereen van jong tot oud. Wij combineren ontspanning, prestatie en gezelligheid. Daardoor is het voor iedereen mogelijk zijn of haar prestaties te ontwikkelen of te verbeteren.

Wij zijn een atletiekvereniging waarin iedereen welkom is en veilig met de atletieksport bezig kan zijn. Deskundige trainers begeleiden onze groepen en wij beoefenen onze sport met respect voor elkaar. Al onze trainers moeten een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) inleveren, evenals alle bestuursleden, verenigingsmanager en de ledenadministrateur.

Je kunt bij U-Track terecht als je je conditie wilt verbeteren, of gezellig in een groep wilt sporten. Talentontwikkeling van prestatiegerichte atleten vinden wij net zo belangrijk.

Heb je nog nooit gelopen of ben je al een doorgewinterde atleet? Jij bepaalt op welk niveau je wilt sporten. Train je liever technische nummers zoals verspringen of hoogspringen? Dat kan ook. Er wordt getraind in kleine groepen met persoonlijke begeleiding.

U-Track organiseert vele wedstrijden door het jaar heen. Daarvoor kunnen we een beroep doen op onze vele vrijwilligers. Wij zijn een actieve vereniging met en voor elkaar.

U-Track is op 7 april 2004 ontstaan uit een fusie tussen AV Hermes en AV Vitesse. Wij werken intensief samen met de twee andere Utrechtse atletiekverenigingen AV Phoenix en AV Hellas.

Gratis trainen

U-Track biedt je de kans om een maand lang gratis mee te trainen, daarna beslis je over een eventueel lidmaatschap.