U-Track logo
U-Track logo

Bestuur 2020

Het bestuur van U-Track is als volgt samengesteld:

Voorzitter:

Penningmeester:

Jaap van der Sijs

Myrthe Bouman

Vacature na ALV

voorzitter@u-track.nl 

penningmeester@u-track.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris:

Rita Verduin

secretaris@u-track.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdzaken:

Jeugdzaken:

Opleidingen:

Ferdinand de Haan

Bart ter Huurne

Norma Aarts

Vacature na ALV

ferdinand.de.haan@hotmail.com

bhuurne@gmail.com 

normaaarts@gmail.com

Bestuursvergaderingen 2020 (BV)

Ledenvergaderingen 2020

Notulen ledenvergaderingen 2019

De notulen van de ALV 2019 zijn hier te vinden (het document opent in een nieuw venster, het laden ervan duurt enige tijd) en de notulen van de BLV 2019 zijn hier te vinden.

U-Track op Social Media

keep calm u-trackAls je wilt weten hoe het bij ons loopt, volg je ons op de voet (!) via Social Media. We zijn actief op:

Facebook: Atletiekvereniging U-Track. Ga naar de pagina en 'like' U-Track. Op Facebook komen regelmatig multi-mediale updates van de activiteiten binnen onze vereniging.

Twitter: @U_Track. Altijd actueel op de hoogte van alle ins en outs van de vereniging en haar leden. Nieuws over wedstrijden, prestaties, evenementen en leden met veel links naar toepasselijke websites. 

LinkedIn: U-Track (atletiekvereniging) heeft een besloten groep op LinkedIn. Sluit je ook aan!

Onze Pheidippidesloop heeft een eigen Twitteraccount: @Pheidippides030. In de maanden mei-november houdt de Pheidippidesorganisatie haar volgers nauwgezet op de hoogte van het reilen en zeilen voor, tijdens en na de loop.

Integriteitsbeleid

U-Track heeft in 2015 voorbereidingen getroffen ten behoeve van een aanscherping van ons integriteitsbeleid. Vanaf 2016 is het beleid 'Vertrouwenspersoon' operationeel. Tevens is besloten dat alle vrijwilligers binnen onze jeugdafdeling, waaronder alle (assistent) trainers, een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) moeten kunnen overleggen. De originele VOG's zijn in beheer bij de secretaris van het bestuur.

Meer over het beleid Vertrouwenspersoon kunt u lezen op deze speciale pagina daarover.

Statuten

De statuten zoals op 19 april 2004 opgesteld door notaris Kool te Utrecht zijn in bewaring bij het secretariaat van U-Track.

Huishoudelijk Reglement

Hier staat het huishoudelijke reglement zoals dat in 2005 is aangenomen door de ALV.

01 januari 2020