U-Track logo
U-Track logo

Medisch

Sportmassage

harniesportmasfoto1renefotosportmas Sportmassage bevordert herstel, voorkomt en vermindert spierpijn en blessures. We werken op de donderdagavond vaak efficiënt samen met de fysiotherapeut, sportpodotherapeut, indien dit nodig blijkt te zijn... Blessurepreventie staat bij ons op nummer 1.

Meer informatie over sportmassage is te vinden op www.ngsmassage.nl. Hier kunt u evt. ook een gediplomeerd sportmasseur in uw woonplaats vinden.

Wie: Harnie, René, Renee, Erwin, Hetty & Lenny

Wanneer: Iedere donderdag van 20.00 tot 22.00 uur.

Waar: EHBO-ruimte achter fitnessruimte van Atletiekbaan Maarschalkerweerd.

Kosten: 10 euro per 20 minuten.

Nodig: Je kunt desgewenst je eigen handdoek meenemen.

Hoe: gewoon binnenlopen, maar beter is om vooraf te reserveren via de mail: sportmassagemwrd@gmail.com.

Fysiotherapie

U-Track heeft twee samenwerkingspartners voor sportfysiotherapie:

  • Het hardloopexpertisecentrum van het Academie Instituut in Utrecht-Oost, ook 'hardloopblessurevrij' genoemd en
  • Trias Sportfysiotherapie in Utrecht-Overvecht. 

Beide bieden voor U-Trackleden via een inloopspreekuur zorg voor blessure(preventie). het inloopspreekuur van hardloopblessurevrij is op maandagavond vanaf 19:00 uur en het inloopspreekuur van Trias is op donderdagavond vanaf 20:00 uur.

Hieronder stellen beide zich voor:

1. Hardloopblessurevrij

Nick van der Horst klein

Vanaf zomer 2012 biedt het hardloopexpertisecentrum van het Academie Instituut samen met U-Track een inloopspreekuur aan op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Vanuit het hardloopexpertisecentrum is Nick van der Horst (foto) iedere maandag om 19.00 uur beschikbaar  voor vragen en/of sneldiagnostiek ten aanzien van het voorkomen, omgaan met en/of behandelen van blessures.

Het inloopspreekuur komt voort uit de al langer bestaande samenwerking tussen het hardloopexpertisecentrum van het Academie Instituut en U-Track. Het hardloopexpertisecentrum heeft uitgebreide en gespecialiseerde kennis van hardloopblessures en beschikt over verschillende faciliteiten (echografisch onderzoek, geavanceerde loopanalyse-apparatuur welke uniek is in Nederland en korte verwijslijnen wanneer dat nodig is) om deze expertise te ondersteunen.

logo_hlbv_kleinMocht je dus vragen hebben over een (dreigende) blessure, dan kun je op maandagavond om 19.00 terecht bij Nick voor consult.

Je kunt tevens een kijkje nemen op de website van het hardloopexpertisecentrum: www.hardloopblessurevrij.nl of de voorlichtingsfilm van hardloopblessurevrij.nl bekijken op Youtube: www.youtube.com

Adres: Academie Instituut, Homeruslaan 59-A, 3581 MD Utrecht

2. Trias Sportfysiotherapie

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Het multidisciplinaire team van TRIAS staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Fysiotherapeut Jelle Raggers is werkzaam als fysiotherapeut bij TRIAS. Iedere donderdag van 20.00 - 21.00 uur kun je op atletiekbaan Maarschalkerweerd bij Jelle terecht op het gratis fysiotherapeutisch sportspreekuur met (beginnende) klachten of blessures.

Jelle is samen met de sportmasseurs te vinden in de ruimte achterin de fitness. Er is vrije inloop tijdens het spreekuur, mocht je zeker willen weten of Jelle er is, mail hem dan op jelle@triastotaal.nl.

Je kunt voor behandeling van klachten of blessures terecht op de verschillende locaties van TRIAS. Een afspraak maken voor behandeling kan via 030-2660662 of info@triastotaal.nl.

Hoofdlocatie
TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie
Mississippidreef 61
3565 CE Utrecht
030-2660662
www.triastotaal.nl