U-Track logo
U-Track logo

HardLoopGroep U-Track - HLG U-Track

Kom lopen in het Panbos! Alles mag, niets moet

Welkom bij de HLG!

Welkom

Graag willen wij ons aan u voorstellen. De HLG is ideaal voor iedereen die graag een of twee keer per week een eigen rondje loopt maar het ook leuk vindt dit samen met anderen te doen. De groep bestaat uit zo'n zestig lopers variërend van jong tot oud die wekelijks hun rondjes lopen in het mooie Panbos in Zeist / Bosch en Duin. Het centrale motto is `alles mag maar niets hoeft': iedereen kiest zijn eigen afstand, tempo, route en medelopers.

Individu in groepsverband

Oefeningen

De lopers verzamelen zich 's ochtends om 9.00 uur waarna in verschillende groepen wordt ingelopen. Onder begeleiding worden oefeningen gedaan waarna iedereen in groepjes zijn of haar ronde door het bos loopt. Na afloop is er de mogelijkheid bij te komen en wat te drinken in het Panhuys. Hier maken veel deelnemers enthousiast gebruik van.

...waar niks moet en (bijna) alles mag!

De lopers in de loopgroep verschillen in conditie en ambitie Sommige lopers kiezen voor afwisselend hardlopen en wandelen. Anderen gebruiken de rondjes in het bos om zich voor te bereiden op een wedstrijd of zelfs een marathon. Voor iedereen wat wils dus. Een zaterdag per maand wordt er een professionele looptraining aangeboden.

Panhuys

Panhuys

Het Panhuys biedt onderdak bij slecht weer, is kleedruimte en tijdens de Panbosloop ook inschrijfruimte. Het Panhuys bevindt zich aan de Panbosweg in Zeist. Deze loopt parallel aan de Amersfoortseweg N237 (afslag Bosch en Duin). Het Panhuys bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats.

Activiteiten

Door het jaar heen worden activiteiten georganiseerd. Dat kan een wandeling met de boswachter zijn tot een weekend naar Texel. Ook organiseren we jaarlijks een bosontbijt voor de hele vereniging.

PanbosCross

Panbosloop

Elke eerste zondag van de maand organiseert UTrack om 10:30 uur een cross door het mooie Panbos.

Het (afgezette) parkoers met drankpost is exact 3 km, geheel onverhard en autovrij. Deelnemers bepalen zelf hoeveel rondjes van 3km ze lopen (maximaal 8).Voor de jeugd is er een rondje van bijna 1km. Na afloop vindt een verloting op inschrijfnummer plaats.

Toilet en kleedruimte zijn in het Panhuys aanwezig en er zijn versnaperingen verkrijgbaar. Meer informatie

Finish PanbosloopHLG-cross

Elk kwartaal wordt tijdens de zaterdagtraining een wedstrijd door U-Track- en HLG-leden gelopen over 4 km of 8,6 km. Persoonlijke records van deze HLGcross worden in het Panhuys bijgehouden. Zo kan een ieder zijn of haar conditie meten.

Trainingstijden

De HLG komt bijeen op woensdag en zaterdag van 9.00 tot 11.00 uur. Vooral de training op zaterdag is populair. Voor velen is het de manier om het weekend goed te beginnen. Totale groep nog kleiner

U kunt ook deelnemen aan de trainingen op atletiekbaan Maarschalkerweerd, nabij stadion Galgenwaard in Utrecht. Maandag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Kosten

De kosten voor deelname aan de HLG bedragen €131,95 all in op jaarbasis (2018). Hierin is een gekoppelde afdracht aan de AteltiekUnie (AU) inbegrepen (€16,95). Voor een AU-wedstrijdlicentie komt er €22,85 bij.

Als u ook op de baan traint onder leiding van gediplomeerde trainers, ligt de contributie hoger. Zie lid worden voor de exacte contributies.

U kunt ter kennismaking een maand lang gratis meedoen. Daarna beslist u over het lidmaatschap.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

  • Jan Vlooswijk 0348 472293 
  • Wilco Machielse 030 6993316 of 06 25088954 
  • Per e-mail: hlgpanhuys@u-track.nl