U-Track logo
U-Track logo

Jubileum Panbos Trimloop groot succes

400 taart

400 keer

Afgelopen zondag 1 februari 2015 was het de 400e keer dat onze Panbos Trimloop plaatsvond. Omgerekend zijn dat ruim 33 jaren aan Panboslopen. Wij hoorden dat alle lopers in al die jaren zoveel kilometers bij elkaar liepen dat de aarde 11 keer rond is gelopen.

Dank vrijwillligers

Voor de start werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet en was er een speciale feesttaart voor iedereen.  Onze super vrijwilliger Edward Tol werd persoonlijk geëerd en kreeg uit handen van voorzitter Peter van Leeuwen een glasstandaard als dank voor al zijn werk en als aandenken aan deze bijzondere editie.

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Op kleur sorteren

kleurensortering HLGDe diehards waren op zaterdagochtend 8 februari weer present in het kletsnatte Panbos.

En... geheel conform de nieuwe regels: precies op tijd 9.00 uur vertrok de groep, dit maal onder leiding van baantrainer Jaap van der Sijs.

Voordat we vertrokken werden we door fotograaf Wilco Machielse netjes op kleur gesorteerd voor de - mooie - foto.

Vrolijk beginnen biedt de basis voor een totaal-vrolijke trainingsochtend! 

Motto: lopen is altijd lekker, weer of geen weer!

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Crossen door de bossen


HLG crossIeder kwartaal doet de HLG groep een conditietest. Dit wordt gedaan in de vorm van een cross in het Panbos. Er zijn twee afstanden: een korte ronde van 4 km en een lange route waarbij de korte route twee keer wordt gelopen met een tussenstuk van 600 meter. Juist ja, de lange route is 8,6 km.

HOP cross

De cross heet de 'HOP cross' en ik heb geen flauw idee waarvan dit de afkorting is. Wat best opmerkelijk is want ik loop toch alweer vanaf 2006 mee met de HLG en dus ook met de HOP cross, mijn 10e keer had ik alweer een dik jaar geleden.

Klaar... AF!

Leo Wijs en Rita Rutgers zijn alweer jaren de twee mensen die 's morgens in alle vroegte het parcours uitzetten. Daarna schieten ze de crosslopers weg door heel ferm 'Klaarrrr... AF!' te roepen.

Bij aankomst bij het Panhuys, waar gefinisht wordt, staat het tweetal met stopwatch en schrijfpapier om de namen, leeftijden en tijden op te schrijven van de uitgeputte lopers en loperessen.

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Nieuwjaarsreceptie 2014 & erelid Jan Vlooswijk

Jan VlooswijkOp zaterdag 4 januari 2014 vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in het Panhuys in het Panbos. Voorzitter Peter van Leeuwen blikte terug op een succesvol 2013 waarin we kunnen terugkijken op een geslaagd EYOF, er meer dan 3000 starts waren bij de Track Meetings, een geslaagd jeugdkamp en Pheidippidesloop werden georganiseerd en vele U-Track'ers een PR liepen.

erelid JV2014 werd op feestelijke wijze ingeluid. Dit werd gedaan door de bekendmaking dat het bestuur heeft besloten om Jan Vlooswijk, voorman van de HLG groep, te benoemen tot erelid van de vereniging. Dit heuglijke feit viel niet geheel toevallig samen met zijn 50-jarig lidmaatschap.

Jan was er beduusd van, maar genoot evenwel zichtbaar van deze unieke erkenning. Hij ontving een oorkonde voor zijn jubileum, een certificaat voor het erelidmaatschap en een doosje Domtorentjes. 

Ook bedankte het bestuur Mariet Vlooswijk voor haar werk van de laatste jaren voor de ledenadministratie. Mariet kreeg als dank een mooie bos bloemen. Deze taak is per eind 2013 overgenomen door baanatleet Ed Geerlings. 

Aan het eind van de nieuwjaarsreceptie werd de januariversie van onze Nieuwsbrief uitgedeeld. Hierin is (veel) meer te lezen. over de nieuwjaarsreceptie en het jubileumbeleid van U-Track.

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

AOW'er nieuwe stijl

Wilco 65-2Vroeger, nog niet eens zo lang geleden eigenlijk, had je gewoon AOW'ers die je gepensioneerd kon noemen, of bejaarde.

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten AOW'ers.

Zo heb je de ZZP AOW'er (Zwerver Zonder Pecunia), de ZZP AOW'er (Zuster Zonder Patient), de ZZP AOW'er (Zanger Zonder Plaat), de ZZP AOW'er (Zaaddonor Zonder Pleegkind) en niet te vergeten de de ZZP AOW'er (Zelfstandige Zonder Pensioen).

Lees meer...