U-Track logo
U-Track logo

Finale pupillencompetitie 2016

Opening van de wedstrijd

Vandaag heeft een team van 5 A1 pupillen en een team van 2 minipupillen gestreden in de meerkamp van de finale pupillencompetitie voor regio 2 & 5 in Hilversum. 

Het was prachtig weer en de sfeer onder de atleten van onze teams was heel goed! Iedereen heeft erg zijn best gedaan en hier en daar sneuvelde zelfs een PR.

In de 3 categorieen waarin U-Track uitkwam, werd Karsten 8e bij de pupillen A1 en Nynke werd 7e bij de meisjes pupillen mini. Janowa werd 11 bij de jongens pupillen mini.

Geen podiumplek maar wel een mooie 5e plaats op de estafette en een leuke spannende dag!

Op naar de clubkampioenschappen van morgen!

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Twee eerste plaatsen bij de D-spelen

Tijdens de nationale D-spelen, die elke nazomer worden gehouden in het Olympisch Stadion, hebben twee junioren van U-Track een mooie eerste plaats gehaald. De 60m bij de D2 meisjes werd gewonnen door N'ketia Seedo. In de series liep ze de snelste tijd van 7.80. In de finale was 7.87 ruim voldoende om beslag te leggen op de eerste plaats. Aan het einde van de dag liep Timo Hoogendoorn in regen en wind naar een tijd van 2:59,98 op de 1000 meter. Daarmee liet hij 30 D1 junioren achter zich en daarmee was de tweede gouden plek een feit.

N'ketia en Timo, van harte gefeliciteerd met jullie 1e plaats.

In de overige uitslagen vinden we Sem van Dijk en Stein Verheij terug die beide ook de 1000 meter hebben gelopen. Sem liep een tijd van 3:15,14 en Stein liep in zijn eerste baanwedstrijd 3:41,17.

U-Track logo
U-Track logo

Alsnog 2e prijs in de pupillen competitie voor Anne Ingen-Housz

Een aantal weken na de 3e wedstrijd was het nu dan zover. Anne Ingen-Housz (MPA1) kreeg alsnog de 2e prijs uitgereikt voor het eindklassement van de pupillen competitie voor poule 3.
Haar resultaten van de sprint van de 3e wedstrijd bleken in eerste instantie niet meegenomen voor het eindklassement waardoor ze 4e werd. Gelukkig werd dit door Hedwig opgemerkt bij het controleren van de resultaten en kon dit rechtgezet worden. Hierna bleek Anne alsnog 2e te zijn geworden. Vandaag kon trainer Juul deze medaille uitreiken.

Gefeliciteerd Anne met deze geweldige prestatie!

U-Track logo
U-Track logo

2e pupillencompetitie wedstrijd

De 1000mDe tweede dag van de pupillencompetitie was een zeer geslaagde en gezellige dag op onze eigen atletiekbaan. Prachtig weer en een opkomst van maar liefst 76 U-Track pupillen!

 

Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan en de kinderen hebben elkaar flink aangemoedigd. Met name op de 1000 meter….het laatste onderdeel van deze dag.

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Jeugdkamp 2016

Na het succes van vorige jaren is er op 1, 2 en 3 april weer ons jaarlijkse jeugdkamp, dit keer in de boswachterij De Vuursche.
Dan vindt het U-Track jeugdweekend plaats!

De start zal zijn op vrijdag 1 april om 17.00 en op zondag 3 april 16.00 middag zal het weer eindigen.

Lees meer...