U-Track logo
U-Track logo

Nightrun - sponsorloop

U-Track logo
U-Track logo

Sinterklaasloop in het Panbos

{pdf}images/stories/documenten/20171203_Sinterklaasloop.pdf|heigth:200|toolbar:0|nav:0{/pdf}

 

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Mooie resultaten bij de Nationale D-spelen

Jaarlijks vinden net na de zomervakantie IMG 20170903 WA0003de Nationale D-spelen plaats, een officieus Kampioenschap voor D-junioren. Dit jaar verschenen er 5 atleten van U-Track aan de start. De spits werd afgebeten door Senna Stamper bij het speerwerpen. Hij behaalde een afstand van 26,54m. Later kwam Senna in actie bij het verspringen, en daar wist hij zijn PR te verbeteren naar 4,67m voor een mooie plek 9.

Titus Pauw kwam wat later in actie bij het speerwerpen. Titus was de enige eerstejaar D-junior van U-Track. De eerste en tweedejaars D-junioren hebben namelijk een apart kampioenschap. Titus had bij zijn beste worp een afstand van 16,09m en kwam later in actie bij de 80 meter sprint waar hij een tijd van 12,10s achter zijn naam zette.

Intussen was Evi Spronk begonnen bij het hoogspringen. Bij het hoogspringen is het verschil met de D-competitie wedstrijden duidelijk aantoonbaar. Waar bij de competitie met 1.00m wordt begonnen is de aanvangshoogte bij de D-spelen 1.25.m. Dat was even wennen voor Evi die meestal begint bij 1.10m, maar uiteindelijk geen probleem. Alle hoogtes tot en met 1.40m werden zonder beroering van de lat gehaald. Bij haar PR hoogte van 1.45m was het vertrouwen even weg. De tweede sprong was al beter, en de laatste de beste. Helaas was de timing net niet goed genoeg waardoor de lat van de staanders viel. Toch een goed resultaat zo net na de vakantie.

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Finale pupillencompetitie 2016

Opening van de wedstrijd

Vandaag heeft een team van 5 A1 pupillen en een team van 2 minipupillen gestreden in de meerkamp van de finale pupillencompetitie voor regio 2 & 5 in Hilversum. 

Het was prachtig weer en de sfeer onder de atleten van onze teams was heel goed! Iedereen heeft erg zijn best gedaan en hier en daar sneuvelde zelfs een PR.

In de 3 categorieen waarin U-Track uitkwam, werd Karsten 8e bij de pupillen A1 en Nynke werd 7e bij de meisjes pupillen mini. Janowa werd 11 bij de jongens pupillen mini.

Geen podiumplek maar wel een mooie 5e plaats op de estafette en een leuke spannende dag!

Op naar de clubkampioenschappen van morgen!

Lees meer...

U-Track logo
U-Track logo

Twee eerste plaatsen bij de D-spelen

Tijdens de nationale D-spelen, die elke nazomer worden gehouden in het Olympisch Stadion, hebben twee junioren van U-Track een mooie eerste plaats gehaald. De 60m bij de D2 meisjes werd gewonnen door N'ketia Seedo. In de series liep ze de snelste tijd van 7.80. In de finale was 7.87 ruim voldoende om beslag te leggen op de eerste plaats. Aan het einde van de dag liep Timo Hoogendoorn in regen en wind naar een tijd van 2:59,98 op de 1000 meter. Daarmee liet hij 30 D1 junioren achter zich en daarmee was de tweede gouden plek een feit.

N'ketia en Timo, van harte gefeliciteerd met jullie 1e plaats.

In de overige uitslagen vinden we Sem van Dijk en Stein Verheij terug die beide ook de 1000 meter hebben gelopen. Sem liep een tijd van 3:15,14 en Stein liep in zijn eerste baanwedstrijd 3:41,17.