U-Track logo
U-Track logo

1e wedstrijd Pupillencompetitie


Het zag er ‘s ochtends niet uit zoals we gewend zijn bij een pupillencompetitie wedstrijd. Bewolkt. Na een snelle blik op de buienrader konden we weer gerust zijn: het zou zonnig worden. De eerste wedstrijd van dit jaar is bij AV Spirit in Lelystad. In onze poule de vereniging die het verst van ons af ligt en het is voor alle deelnemers de eerste keer dat we bij Spirit op bezoek komen.

pupcomp_20110409_100Zowel de JPA1 als de MPA1 leverden een estaffetteteam. Het jongensteam liep voor het eerst in deze samenstelling samen, het meisjesteam had dit al vaker gedaan. Beide teams liepen op hun best. Sarah liep als eerste zelfs zover voor op haar tegenstanders, dat Puck als tweede helemaal verbaasd leek te zijn.

De rest van de dag verliep als een zonnetje. Iedereen had er zin in, en het ging dan ook heel goed. Een greep uit de uitslagen: Lise 1e op de meerkamp, Jelmer 1e op de meerkamp, Sarah 3e, Jelle 4e, Stefan 5e met een persoonlijk record op kogel.

En bij de lange afstand gaat het ook heel goed. Anne 2e, Lise 3e, Jelle 3e.

pupcomp_20110409_9Ook Hielke en Arend, die voor het eerst aan een pupillencompetitie wedstrijd meededen, gingen goed als 10e en 11e (van de 24) op de meerkamp. Voor Jim en Luuk was het ook de eerste keer. Bij het balwerpen wilde het Jim alleen maar niet lukken om een geldige worp te gooien. Heel jammer. Gelukkig mocht hij wel meelopen met de 1000m (ondanks dat ik hem hier niet voor had ingeschreven). En een 10e plaats voor de eerste keer is helemaal niet slecht.

En alle ouders hadden een mooi plekje in de zon, Helma had voor een lekkere catering gezorgd, kortom, het was weer een geweldige dag.

12 oktober 2013
Bob Roell