U-Track logo
U-Track logo

Geslaagd atletiekevenement in Kanaleneiland

Atletiekevenement_Kanaleneiland_2011_097_640x480 Woensdag 27 april vond het U-Track buurtatletiek evenement plaats in de wijk Kanaleneiland. Deze middag werd georganiseerd in samenwerking met DOENJA Dienstverlening. Na een gezamenlijke warming-up  streden in totaal circa 50 kinderen met elkaar op 4 onderdelen; hordelopen, sprint, speerwerpen en verspringen. Tussen de verschillende onderdelen door werden de deelnemers voorzien van een drankje en een appel.  Ter afsluiting deden alle kinderen mee aan een gezamenlijke estafette en werd er gestreden om het snelste team. Uiteindelijk ging Ibrahim Bodara er met de hoofdprijs vandoor; een jaarlidmaatschap van U-Track. Voor alle nummers 1,2 en 3 op de verschillende onderdelen was er een leuke prijs en alle deelnemers gingen naar huis met een verdiende medaille.

Deze middag stond tevens in het teken van de oprichting van U-Track Buurtatletiek welke vanaf 4 mei van start zal gaan. Hierbij worden atletiektrainingen in de wijk verzorgd door de combinatiefunctionaris Juul Acton. Deze kinderen worden daadwerkelijk lid en hiermee hoopt de vereniging de drempel voor veel kinderen te verlagen om zich aan te sluiten bij de vereniging.

Het organiseren van dit evenement was niet mogelijk geweest zonder de samenwerking met DOENJA Dienstverlening die veel taken, in zowel de voorbereiding als uitvoering, op zich hebben genomen. Hiervoor grote dank voor Michiel Vierhout, Jessica Verkleij en alle sportmedewerkers.  

12 oktober 2013