U-Track logo
U-Track logo

U-Track jeugdkamp groot succes!

Het eerste jeugdkamp van U-track zit erop, en zover ik begrepen heb, heeft iedereen waar genoten van dit fantastische weekend! 43 junioren en pupillen hebben meegedaan aan dit fantastische weekend, samen met 10 begeleiders hebben wij allemaal een fantastisch weekend ervan kunnen maken!

Hieronder even een korte uitleg van alle spellen... als je het complete verslag wilt, tja dan had je erbij moeten zijn! Haha

Vrijdag ben ik zelf later aangekomen, maar was precies op tijd voor het eerste spel voor de pupillen, het Weermannenspel. De pupillen moesten kaarsjes uitblazen van de weermannen, zo konden de weermannen geen slecht weer meer brengen door Nederland. De enige regel was dat de pupillen geen zaklamp hadden, en de weermannen wel. Als een weerman op een pupillen scheen zijn ze af. De pupillen hebben natuurlijk dit spel gewonnen, want slechte weermannen in Nederland horen niet!

Later in de avond hebben de Junioren een dropping gehouden met mij, Jos, Patrick en Willem. De junioren moesten met kaartjes een tijdje in het bos rondlopen. Nadat er flink wat kaartjes gebruikt zijn, werden ze vrijgelaten om samen de weg terug te vinden! Dit was uiteindelijk een iets minder succes, de jongste junioren waren toch al aardig moe, er is besloten eerder te stoppen om de junioren rust te geven.

Na een wat vermoeiende nachtrust voor alle begeleiders (de pupillen hebben om half 7 's ochtends lekker lopen keten, hebben de begeleiders maar vast tafels gedekt, en is de ochtendgymnastiek gegeven voor Robin!

Na het ontbijt zijn we lekker met zijn allen Levend stratego gaan doen! Er werd natuurlijk weer een beetje vals gespeeld door beide teams, ra ra hoe komt dat toch elke keer als Alex erbij is! Maar iedereen vond het leuk om dit spel te spelen! Of je nou maarschalk of spion was met dit spel, je won met zijn allen of verloor met zijn allen! ik geloof dat het team van Alex toch wel met 3-2 gewonnen heeft, of was het toch het team van Hedwig?

Hierna zijn we toch maar even Hollandse leeuwen gaan spelen, met als tikkers de begeleiders. Alle pupillen hebben als echte leeuwen zich door dit spel heen gerend!

Na de lunch heb ik zelf heel toepasselijk mezelf opgeladen op de bank, alle junioren en pupillen waren volgens mij heerlijk aan het voetballen en in het bos achter het huisje spelen! Terwijl ik lekker lag te slapen heeft Sebastiaan nog een paar fantastische foto's van me weten te maken!

Het was tijd voor het avondeten, en een kleine chaos mag wel gevreesd worden, dus hebben alle pupillen en junioren lekker lopen schreeuwen dat ze friet wilde! En dat werkte goed met mes en vork op tafel te slaan! De patatman was er nu ook wel vrij snel hoor! Hij hoorde ons natuurlijk!!!

Na het avondeten hebben we een leuke bonte avond gehouden, allemaal spellen en gekkigheid! Met als mooiste verrassing, een quiz van de meisjes pupillen A uit! Patrick en Hedwig hebben hun IQ test goed beoefend, want ze waren de slimste van het jeugdkamp 2012!

Na de bonte avond hebben de pupillen nog een dierengeluidenspel gedaan! En zijn toen heerlijk gaan slapen. De junioren daar in tegen hebben een vragenspel gedaan! Allemaal met een beetje fysieke opdrachten, het team van Hedwig heeft laten zien dat ze erg sterk zijn, en zelfs met maar 1 zaklamp de strijd hebben kunnen winnen!

Bram en Ivor dachten dit hele kamp lekker te kunnen geinen en dollen. Zondag ochtend om 05.00 zijn ze voor een kwartier wakker gemaakt, ze dachten dat ze een 2 uur durend ochtendgymnastiek kregen, maar ze werden snel weer hun bed in geknikkerd! Jammer genoeg hebben ze niet kunnen slapen, maar sliepen ze vlak voor de algemene ochtendgymnastiek!

Kortom, ze waren te laat. Alle pupillen waren op tijd, en hebben deze jongens dus alsnog zien opdrukken. Iedereen heeft dus lekker kunnen meegenieten van een zoete wraak van Alex die wakker gehouden werd de eerste nacht! Haha

Na het ontbijt zijn we nog heerlijk gaan ganzenborden met allemaal leuke hoedjes, en hebben de kinderen een afsluiting gehad met huttenbouwen!

Kortom, het eerste jeugdkamp van de vereniging zit erop, maar het was zeer geslaagd! Ik, Robin en alle andere begeleiders en tot nu toe ook heel veel atleten kijken terug op een prachtig weekend, maar ook vooruit naar volgend jaar!

Tot volgend jaar allemaal!

Alex van Zijl