U-Track logo
U-Track logo

Jeugdkamp 2016

Na het succes van vorige jaren is er op 1, 2 en 3 april weer ons jaarlijkse jeugdkamp, dit keer in de boswachterij De Vuursche.
Dan vindt het U-Track jeugdweekend plaats!

De start zal zijn op vrijdag 1 april om 17.00 en op zondag 3 april 16.00 middag zal het weer eindigen.

Voor de jeugd van alle categorieën wordt een aantrekkelijk programma samengesteld om een geweldig weekend te beleven. Leuke spellen, speurtochten, gezellig samen eten, een feestje, samen met atletiekvrienden en -vriendinnen in een huisje slapen. Het zal voor veel atleten het hoogtepunt van het jaar zijn!

Het kamp is geschikt voor de jeugd van alle leeftijden, van de kleinste pupil tot en met de C-junioren. Tijdens het kamp zal er voldoende begeleiding zijn. Het grootste deel van de trainers gaat mee en er gaan een aantal ouders mee die helpen. Uw kind is dus in veilige handen.

Dit jaar zal het jeugdweekend plaatsvinden in de boswachterij De Vuursche. Hier hebben we een groot verblijf geregeld (De Stulp, onderdeel van de Stichting Jeugdbuitenverblijven (www.jbv.nl)) met een maximale capaciteit van 96 mensen. De verdeling van kamers is wel wat anders, dus schrijf vroeg in!

De kosten voor het weekend bedragen €60 per kind. Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar het geld kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL61INGB0000154995‚Äč t.n.v. U-Track. Tijdens inschrijving graag vermelding van de naam van het deelnemende kind, de geboortedatum, de categorie, het huisadres, het telefoonnummer en eventuele bijzonderheden waar we tijdens het kamp rekening mee moeten houden (bijvoorbeeld medicatie).

Het gegeven e-mail adres voor de inschrijving kunt u tevens gebruiken voor vragen/suggesties.

Inschrijving is alleen geldig wanneer bericht en geld uiterlijk 15 maart binnen zijn. Deelnemers ontvangen dan binnen ca. 2 weken voorafgaand aan het kamp een brief met nadere informatie.

We hopen op weer een massale deelname!

P.S: toch nieuwsgierig naar de accommodatie? Check deze link:
http://www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/baarn/groepsaccommodatie-utrecht-stulp

Sebastiaan

10 februari 2016
Sebastiaan Durand