U-Track logo
U-Track logo

MiLa-groep

team foto

De Wedstrijdgroep richt zich op junioren, senioren en masters die het leuk vinden te trainen voor afstanden tussen 800 m en 10.000m. De groep bestaat uit atleten die allemaal minimaal 3 keer in de week trainen en is ook gericht op atleten die dit bereid zijn om te doen. Plezier staat bovenaan, maar ook hard werken en trainen is belangrijk in de groep.

Voor onze groep hebben we een limiet gesteld:
Vrouwen: onder de 23 min op de 5 km
Mannen: onder de 19 min op de 5 km
Voor junioren zijn er geen limieten.
De tijden moeten gelopen zijn in de afgelopen twee jaar.

In de winterperiode (september tot maart) richten wij ons op maandag op kracht en omvang. De donderdag staat in het teken van een baan of viaducttraining. Op zaterdag of zondag is er een bostraining. Wij wisselen onze trainingen in het bos af tussen de bossen in de Bilt en Hollandse Rading. Bij alle training wordt er aandacht besteed aan techniek en kracht. In de zomerperiode (april tot augustus) is er op maandag en donderdag een baantraining waar ook aandacht wordt besteed aan kracht en techniek.

Als D en C junior kan je op woensdag aansluiten bij de specialisatie trainer. Dit gaat wel altijd in overleg met de algemene trainer.

Wedstrijden waar wij ons op richten zijn de baanwedstrijden in de zomer en de crossen in de winter. Daarnaast doen wij ook mee aan de grote wegwedstrijden.

Als je belangstelling hebt in deze groep mee te trainen kun je contact opnemen met de hoofdtrainer Jack van der Walle (zie email onderaan).

Je kan ons volgen via Instagram onder U-Track Running team

Enkele kerngegevens:

- Trainer: Jack van der Walle e-mail Jack

- Trainingstijden:

Maandagavond 19:00 - 20:30
Woensdagmiddag (junior C/D) 17:30 - 19:00
Donderdagavond 18:30 - 20:20
Bostraining op zaterdag of zondag 10:00    

Trainingslocatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd