U-Track logo
U-Track logo

Wandel mee bij U-Track Wandelen

Hou je van de buitenlucht? Wil je andere mensen ontmoeten, zoek je ontspanning en vind je het belangrijk regelmatig te bewegen? Iedereen die plezier beleeft aan buiten wandelen in de stad, park en bos is van harte welkom bij U-Track wandelen. Meld je nu aan of kom langs, want we starten al met de eerste groepen op 11 en 12 oktober!

Waar en wanneer

We verzamelen op woensdag en donderdag om 16.00 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79, 3585 LK Utrecht. Daar staat een mooi clubhuis, U-Steck. Hier kunt uw eventuele spullen achterlaten en na afloop kunnen we daar nog even wat drinken. Bij de atletiekbaan is voldoende parkeerruimte, een fietsenstalling en er zijn toiletten en kleedruimtes.

Parcours

Iedere week wordt er tussen 16.00 uur en 17.15 uur een route van ongeveer 5 km gelopen. Tussendoor doen we wat oefeningen. Na afloop drinken we nog gezamenlijk wat in het clubhuis U-Steck. De wandelingen worden begeleid door ervaren en enthousiaste (assistent) trainers en vrijwilligers van atletiekvereniging U-Track. Lees verder

Wandelen is gezond

Regelmatig bewegen heeft positieve effecten op de fysieke, mentale en sociale gezondheid.
Volgens de nieuwe beweegrichtlijnen van de gezondheidsraad zouden volwassenen en ouderen minstens 2,5 uur per week matig intensief moeten bewegen. Beweegt u voldoende?
Voldoende bewegen verkleint het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en depressiviteit. Ook zijn er aanwijzingen dat de kans op borst- en darmkanker erdoor wordt verkleind, schrijft de raad. Omdat uit onderzoek blijkt dat de gunstige effecten op de gezondheid toenemen als mensen meer bewegen, is het devies: ”bewegen is goed, meer bewegen is beter.”

Waarom U-Track wandelen

Je wordt begeleid door ervaren (assistent)trainers en vrijwilligers van atletiekvereniging U-Track
Je kunt nieuwe mensen leren kennen
Je loopt altijd samen
Na afloop kun je nog wat na praten onder het genot van een kopje koffie/thee
Je verkent de natuur en de stad
Je werkt aan je conditie en gezondheid als je regelmatig meedoet
Het belangrijkste is dat het je goed doet om samen in de buitenlucht te bewegen.

Lid worden

Wil je kennis komen maken, meelopen, en ervaren of onze wandelclub iets voor jou is? Je bent van harte welkom om een keer mee te wandelen. Je kunt zelfs 4 x gratis mee! Daarna besluit je of je lid wordt van U-Track wandelen. Kijk ook eens onze Facebook pagina.
De kosten per jaar zijn € 126,80 (2017). U-Pas houders krijgen korting. Meer informatie hierover vind je op onder het kopje lid worden.
Heb je vragen of wil je meteen meedoen op 11 of 12 oktober? Neem dan contact met mij op of we zien je binnenkort op de atletiekbaan!

Hartelijke groet,

Helma Goedings
wandelen@u-track.nl
mobiel: 06-22260372l