460ste Club crosskampioenschappen

Panboscross record verbroken!

Frank Lieshout rent 9 rondjes

Zondag 02 februari 2020 werd de cross-clubkampioenschappen van U-Track en Phoenix georganiseerd. Op die dag viel er veel regen en het waaide hard. De paden waren gevuld met diepe plassen en modderbaden. Maar dat had geen invloed op de deelnemersaantal. In totaal kwamen 130 lopers in actie, waarvan kleine 60 clubleden. Een kleine tegenvaller was dat er weinig U-Track jeugdleden aanwezig waren. Bij U-Track lange cross was Thomas Luttikhold de winnaar bij de senioren mannen en Maaike werd kampioen bij de vrouwen. U-Track trainer Jack van der Walle werd clubkampioen bij de masters mannen. En Marcelarados werd kampioen bij de masters vrouwen. Het leukste moest einde van de middag nog gebeuren. De parcoursrecord was afgelopen zondag verbroken door Frank van Lieshout. De oude parcoursrecord stond op 8 rondes rennen binnen twee uur. Met modder spetters tot aan zijn gezicht toe rende Frank van Lieshout 9 rondes in 1:56,00 minuten. (Dat is 27 km crossen).