Anne Weyersbokaal

Geschiedenis

Op 12 april 2021 stierf onze oud-trainster en erelid: Anne Weyers. Tot grote schrik bij U-Track. Anne Weyers was erg betrokken bij de vereniging totdat ze ziek werd. Ter nagedachtenis aan haar en aan alle gezellige trainingen op de baan en later in het bos heeft U-Track de Anne Weyersbokaal in het leven geroepen. 

Anne was zeer actief binnen U-Track. Van 2004-2008 was zij secretaris van de vereniging. Daarnaast was ze vele jaren trainer bij de vereniging. Vanaf circa 2005 voor de LA baangroep. Later switchte zij naar de HLG groep en weer later startte zij voor U-Track met Nordic Walking in het Panbos. Ook verzorgde zij met veel enthousiasme Start-2-run clinics namens U-Track. De laatste jaren bleef zij, zolang als het kon, af en toe trainingen geven aan de HLG groep. Anne was zelf een enthousiaste lange-afstandsloper en liep verscheidene marathons, vele halve marathons en andere, iets minder lange afstanden.

Het bestuur heeft met instemming van de ALV een nieuwe prijs ingesteld voor de Trainer van het Jaar. Deze cup gaat ter nagedachtenis aan Anne haar naam dragen De Anne Weijers memorialcup. Verder levert U-Track een financiële bijdrage aan een bankje in de Heyntjeskamp, Annes favoriete deel van het Panbos is. Het krijgt de naam ‘Annes bankje’.
Onze oud-secretaris Rita Verduin heeft een persoonlijke en treffende blog geschreven over ‘Anne en de Bermudadriehoek’.

Trainersprijs vanaf 2021

Dit jaar wordt er gestemd op de trainer van het jaar 2021.

Scroll naar boven