NK Indoor U18/U20 Er is hard gelopen in Apeldoorn

Weer mooie prestaties van U-Track atleten bij het #Asics NK Atletiek U18&U20 in Apeldoorn.

N’ketia Seedo die met gemak de 60m won in 7,41. William Knol op de 3000m 2de in een tijd 3:53,50 en 3de op de 800m in 1:54,88 . Een 800m met protesten en duw en trekwerk, Vier mannen snelden op de finishlijn af en streden door tot de laatste meters. Beer Harms kwam in deze race vol duw en trekwerk als eerste over de streep. Seb Wals, die gisteren na een protest nog aan de finale werd toegevoegd, passeerde de streep als nummer twee. William Knol eindigde op plaats drie. De nummer vier, Dion Eijssen, probeert met een uiterste inspanning nog derde te worden en moest dit bekopen met een schouder vol schaafwonden. Na meerdere protesten over en weer, bleef de uitslag uiteindelijk staan zoals hij ook was op het moment van finishen.

Karsten van Beelen, die ondanks alle valse starten, heel goed liep op de 60m. Hij haalde op 0,08sec net niet de finale, maar was tevreden met zijn snelste tijd van 7,41, 10e van Nederland.
De Lopers van het U-Track Runningteam: Jasper Bloks 1500m 3000m, Finn van Ek 1500m, Iker Bruggink 1500m, Merlijne van Doorn 1500m 3000m en Jente Bolk 800m waren goed vertegenwoordigt en hebben knappe prestaties neer gezet. Alle prestaties zijn terug te vinden op:
Atletiek.nu – ASICS NK Indoor U20 & U18 – Live uitslagen!