Sport Overdag -samen lopen op donderdag-

Bewegen is gezond

Steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk het is om hard te lopen. Je bent buiten en op een prettige manier werk je aan je conditie, je voelt je fitter en bovendien is hardlopen in een groep als “Sport Overdag” veel leuker dan alleen lopen. Je krijgt tevens verantwoorde begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Hardlooptrainer José van Dam geeft een gevarieerde speelse training, waar vele onderdelen van het hardlopen aan bod komen, zoals: uithoudingsvermogen, conditie, snelheid, kracht, lenigheid en coördinatie.

Vanaf de atletiekbaan Maarschalkerweerd lopen we naar het bos in Amelisweerd. In het mooie bos doen we een uitgebreide warming-up met o.a. corestability-oefeningen, loopscholing, etc. Daarna begint de kern, waarin ik speel met afstand en tempo, soms in speelse estafette-vorm. Goed voor zowel beginners als gevorderden. Wat vooral belangrijk is dat iedere deelnemer op zijn/haar niveau met plezier beweegt. Teruggekomen op de baan wordt de cooling-down gegeven.

Deze training is zowel geschikt voor gevorderden als beginners. Ieder heeft zo zijn eigen doel, of dat nu conditie verbeteren is of een wedstrijd van 5 of 10 km. Iedereen kan meedoen.

DUS : trek je hardloopschoenen aan en kom a.s. donderdag!!!

Waar en wanneer?

Donderdagochtend van 9.30 – 11.00 uur, atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 75, Utrecht.

Kosten

Er kan gekozen worden om lid te worden van U-Track en er kan ook gekozen worden voor een ‘strippenkaart’. deze kost €45,= en daarvoor kan 10x worden meegetraind.

Interesse?

Heb je nog vragen, stel ze gerust of kom langs op donderdagochtend om 9:30 uur.

Mailadres: José van Dam: sportvandam@gmail.com
Tel.nr: 030-293 1149 // 06-36 16 29 49

Finish panboscross
Scroll naar top